Η Εταιρεία

Η Scientific Instruments ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην εμπορία καινούριου ή ανακατασκευασμένου εργαστηριακού εξοπλισμού παρέχοντας τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας σε βιομηχανίες παραγωγής, επεξεργασίας τροφίμων, βιομηχανίες χημικών, φαρμακοβιομηχανίες στην παγκόσμια αγορά. Το τεχνικό προσωπικό μας έχει 20ετή εμπειρία στο service,την συντήρηση και επισκευή αντλιών.

Η φιλοσοφία μας ήταν, από την αρχή, να παρέχουμε στους πελάτες μας αντικειμενικές τεχνικές συμβουλές και υψηλό επίπεδο επιλογών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις διαδικασίες παραγωγής και να έχετε γρήγορα αποτελέσματα στις εφαρμογές σας. Κατά την κυκλοφορία του νέου μας site ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Edwards Vacuum, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αντλιών κενού και των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τις ανάγκες σας.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε , επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Κατεβάστε το newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.