Πολιτική Ασφαλείας- GDPR

Η εταιρεία Scientific Instruments (Κυριακός και ΣΙΑ Ε.Ε.) είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που υπόκεινται σε επεξεργασία κατά την πλοήγησή σας στον δικτυακό της ιστότοπο και παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. H εταιρεία Scientific Instruments (Κυριακός και ΣΙΑ Ε.Ε.) είναι επιχείρηση εμπορίας επιστημονικού εξοπλισμού και εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Κεφαλληνίας 30, (τηλ: +302102855200, e-mail: sales AT scientific-instruments.eu

Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω αυτού του ιστότοπου. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1. Τι και ποιους καλύπτει η παρούσα πολιτική απορρήτου;

Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και σχετικά με το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε Υπηρεσία της Εταιρείας. Ωστόσο, δεν συλλέγουμε ούτε χρηματοοικονομικά στοιχεία από πάροχο υπηρεσιών πληρωμών ούτε ευαίσθητα δεδομένα που σχετίζονται με το προσωπο σας.

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με το πρόσωπο σας είναι για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και να σας επιτρέπουμε να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες. Επιπλέον, με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να σας στέλνουμε προσφορές, προωθήσεις και εμπορικές ανακοινώσεις.

3. Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κυρίως για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας. Η μη παροχή των εν λόγω δεδομένων θα συνεπάγεται την αδυναμία, από μέρους μας, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας.

4.Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία έχει εφαρμόσει τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση. Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.edwardsvacuum.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να μοιραστείτε και να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας ή για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του site www.edwardsvacuum.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Scientific Instruments (Κυριακός και ΣΙΑ Ε.Ε.) που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση σε ευαίσθητα στοιχεία σου, απαγορεύεται.)

Συγκεντρώνουμε, με την συγκατάθεσή σας, στοιχεία επικοινωνίας για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας υπό την έννοια των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR). Για τα παραπάνω στοιχεία συμβουλεύεται το αρχείο του άρθρου 13 Ν. 2472/97, το οποίο τηρείται στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται στο αρχείο μας μόνο για τον σκοπό ενημέρωσης και προώθησης και για διάστημα όχι μεγαλύτερο από το απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού και δεν διαβιβάζονται ή/και γνωστοποιούνται σε τρίτους. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση, ή τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη φορητότητα αυτών. Επίσης έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Κατεβάστε το newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.